HOŞGELDİNİZ

Özel Sevgi Kozası Anaokuluna hoşgeldiniz,

Yönetici Mesajı

2009 yılından bu zamana kadar okul öncesi Anaokulu faliyetinde bulunan okulumuzda çalışmak ve sizlere ,çocuklara hizmet vermek benim için anlatılmaz bir duygu.Tek katlı ve müstakil bahçeli merdivensiz şehir içinde doğayla beraber ,çocukların çok sevdiği pozitif bir duygu ortamının paylaşıldığı bir mekanda olmak insanlarla devamlı iletişim halinde olmak bu işi yaparken en sevdiğim şeylerden diyebilirim. Okulumuz, destekleyici, cesaret ve saygı ilkesine dayalı bir ortamda geniş ve dengeli bir eğitim sağlar.Öğrencinin başarısı için  ve çocuğun mutluluğu için bireysel ilgi gerçekten bir fark yaratabilir ve bu bizim butik okulumuzda öğretmen-öğrenci oranı küçük sınıflarda yansıtılır. Akademik programımız,sanat, okul sonrası kulüpleri, geziler drama , değerler eğitimi gibi geliştrici programları kapsar.

Sizleri mutlu ve samimi bir ortamda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sıcak yuvamıza bekliyoruz.

Saygılarımızla ,

Yavuz Kartal